Face to face adul tchat - Rails update attributes not validating

If you have overridden the setter to add functionality, it will be called.

rails update attributes not validating-34rails update attributes not validating-17

dating agencies for professionals in kent - Rails update attributes not validating

This is especially useful if you want to persist the changed class in your database.

Note: The old instance's sti column value will be changed too, as both objects share the same set of attributes. This method differs from its non-bang version in the sense that it passes through the attribute setter. Returns Deletes the record in the database and freezes this instance to reflect that no changes should be made (since they can't be persisted). The row is simply removed with an SQL Deletes the record in the database and freezes this instance to reflect that no changes should be made (since they can't be persisted).

The MIT License (MIT) Copyright (c) 2010-2011 makandra Gmb H Permission is hereby granted, free of charge, to any person obtaining a copy of this software and associated documentation files (the "Software"), to deal in the Software without restriction, including without limitation the rights to use, copy, modify, merge, publish, distribute, sublicense, and/or sell copies of the Software, and to permit persons to whom the Software is furnished to do so, subject to the following conditions: The above copyright notice and this permission notice shall be included in all copies or substantial portions of the Software.

THE SOFTWARE IS PROVIDED "AS IS", WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, EXPRESS OR IMPLIED, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO THE WARRANTIES OF MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE AND NONINFRINGEMENT.

The regular update_attribute method in Base is replaced with this when the validations module is mixed in, which it is by default.

Also note that Validation Use update_attribute to skip validations.

But when I reload the page and look at the reply, it has the same text. If I replace update_attributes with: "20" [1m[35m User Load (1.0ms)[0m SELECT `users`.* FROM `users` WHERE `users`.`id` = 1 LIMIT 1 [1m[36m Reply Load (0.0ms)[0m [1m SELECT `replies`.* FROM `replies` WHERE `replies`.`id` = 20 LIMIT 1[0m [1m[35m (1.0ms)[0m BEGIN [1m[36m Post Load (0.0ms)[0m [1m SELECT `posts`.* FROM `posts` WHERE `posts`.`id` = 2 LIMIT 1[0m [1m[35m (0.0ms)[0m COMMIT Rendered replies/_reply_erb (502.0ms) Rendered replies/erb (505.0ms) Completed 200 OK in 849ms (Views: 484.0ms | Active Record: 94.0ms) Thanks for the info. I've added the log to my post, if you wouldn't mind giving it a look. Specifically, I've put a condition into the controller so that it will throw errors if there are any.

I can't spot any errors in my log file, either, though maybe I'm not reading it correctly. Removed the bang, but it's giving me the "I am trying to update" message.

Take a look at our Privacy Policy for more details.

Tags: , ,